Árak

Az ártáblában lévő árak, bruttó irányárak. Minden weboldal egyéni igényekre van szabva, az ár ezek szerint változhat. Kérd az ingyenes árajánlatom.

Weboldal készítés

WordPress alapú, reszponzív weboldal szerkesztése, kivitelezése, beüzemelése. Max.3 aloldallal, GDPR és űrlapküldő bővítménnyel.

+ Ajándék Neked: A weboldal keresőoptimalizálása

149.900 Ft.

Webshop készítés

WordPress alapú reszponzív webáruház szerkesztése, kivitelezése, beüzemelése. Max. 3 aloldallal, GDPR, woocommerce és űrlapküldő bővítménnyel.

+ Ajándék Neked: A webshop keresőoptimalizálása

219.900 Ft.

Arculat, Design

Új arculati terv, logo tervezés max. 3 variációban, névjegykártya, szórólap, reklámtábla tervezés. Igény esetén facebook, instagramm profil megszerkesztése.

+ Ajándék Neked: Üzleti Facebook profil megtervezése

59.900 Ft.

Az árak bruttó árak: a ráfordított munkaórától, az igényelt funkcióktól és bővítményektől, valamint a tartalom mennyiségétől, webáruház esetén pedig a termékek mennyiségétől függ.

Weblap tartalom írás: Az irányár nem tartalmazza a webszöveg írást. Ha nincs benne gyakorlatod, tudok Neked segíteni. A weboldalak tartalmának kialakításakor a kreatív szövegírás módszerét alkalmazom ami maximálisan eleget tesz a Google keresőoptimalizálás szempontjainak. A webhelyet támogató kulcsszavas tartalommarketinggel lehet csak sikeres honlapot üzemeltetni. 

Kérdezz bátran, vagy kérj ingyenes árajánlatot!

Én válaszolok Neked!

Hívj fel! +36 30 9212 861