Árak

Az ártáblában lévő árak, bruttó irányárak. Minden weboldal egyéni igényekre van szabva, az ár ezek szerint változhat. Kérd az ingyenes árajánlatom.

Weboldal készítés

1 év tárhely, és domain szolgáltatás, wordpress alapú, reszponzív weboldal szerkesztése, kivitelezése, beüzemelése. Max.3 aloldallal, GDPR és űrlapküldő bővítménnyel.

+ Ajándék Neked: A weboldal keresőoptimalizálása

79.900 Ft.

Webshop készítés

1 év tárhely, és domain szolgáltatás, wordpress alapú reszponzív webáruház szerkesztése, kivitelezése, beüzemelése. Max. 3 aloldallal, GDPR, woocommerce és űrlapküldő bővítménnyel.

+ Ajándék Neked: A webshop keresőoptimalizálása

119.900 Ft.

Arculat, Design

Új arculati terv, logo tervezés max. 3 variációban, névjegykártya, szórólap, reklámtábla tervezés. Igény esetén facebook, instagramm profil megszerkesztése.

+ Ajándék Neked: Üzleti Facebook profil megtervezése

39.900 Ft.

Az árak bruttó árak: a ráfordított munkaórától, az igényelt funkcióktól és bővítményektől, valamint a tartalom mennyiségétől, webáruház esetén pedig a termékek mennyiségétől függ.

Weblap tartalom írás: Az irányár nem tartalmazza a webszöveg írást. Ha nincs benne gyakorlatod, tudok Neked segíteni. A weboldalak tartalmának kialakításakor a kreatív szövegírás módszerét alkalmazom ami maximálisan eleget tesz a Google keresőoptimalizálás szempontjainak. A webhelyet támogató kulcsszavas tartalommarketinggel lehet csak sikeres honlapot üzemeltetni. 

Kérdezz bátran, vagy kérj ingyenes árajánlatot!

Én válaszolok Neked!

Hívj fel! +36 30 9212 861