Dolgozz velem!

Igényes, profi és felhasználóbarát weboldalakat készítek, kis és középvállalkozások részére.

Nézd meg hogyan dolgozom!

Legyen szó akár web- vagy akár logódesignról, a munka azzal kezdődik, hogy személyes megbeszélés során vagy írásos formában felmérem, mik az igényeid, mire van szüksége a vállalkozásodnak. A tervezési szakaszban ez nagyon fontos, hogy pontosan átbeszéljük, milyen kialakítást milyen színeket, milyen hangulatot szeretnél. Melyek azok a funkciók amikre szükséged lesz a weboldalon vagy webáruházodban.

Gyűjtsd össze ötleteidet, és azokat az elemeket amiket szeretnél viszontlátni weboldaladon, pl. kedvenc színeidet, képeidet, neked tetsző  tartalmakat , és juttasd el hozzám. Termékeid, szolgáltatásaid, illetve korábbi szöveges tartalmaid is nagyban segítenek a tökéletes összhang, és webgrafika kitalálásában, megálmodásában!

Az ötletek, igények megfogalmazása után tudom összeállítani, a konkrét árajánlatot. Ha ez megfelelő számodra, akkor kezdődhet a munka! 

 

Miután elfogadásra került az árajánlat, és a kért anyagok is befutottak gépeimre, hozzálátok az alkotáshoz! Színeid, képeid, és kéréseid alapján elkészítem a számodra legmegfelelőbb  designt. Ezt a látványtervet moodboardon prezentálom, ami pontosan visszaadja az általam megálmodott színeket, betűtípusokat, hangulatot. Amennyiben ez megfelelő számodra, akkor ez alapján, elkészítem a weboldalt. A kreatív munka egészen addig tart, amíg maximálisan elégedett leszel a végeredménnyel.

Ebben a fázisban még lehetőséged van módosításokra. Szeretnél még menüpontot? Picit átalakítanád a főoldalt? Semmi gond! Mivel  elsősorban azt szeretném, hogy ügyfeleim maximálisan elégedettek legyenek, ezért a módosításokat is szívvel-lélekkel, profi hozzáállással a határidőket tartva végzem el!

Minden tökéletes? Olyan a weboldalad, amit megálmodtál magadnak? Ha minden funkció a helyén van (sikeres a tesztelés), akkor nincs más dolog, minthogy élesítsük a fantasztikus weboldalt! Jöhetnek a vásárlók az ügyfelek!

Ahhoz, hogy rád találjanak a potenciális ügyfeleid, vevőid, keresőoptimalizálni kell a weboldalt. Érdemes tehát, a Google első találatai közé kerülni, hiszen a mai napig ez hozza a legtöbb látogatót a weboldalakra. A SEO, azaz keresőoptimalizálás ennek a művészete. Igény esetén ebben is segítek Neked!

Profi, és igényes weboldallal jelentősen megnövelheted bevételeidet!

Kérj ingyenes árajánlatot!

Írd le pár szóban mit szeretnél. Web, design vagy marketing? Melyik érdekel, vagy mindegyik?

Hívj fel! +36 30 9212 861

Az “Elküldöm” gomb megnyomásával hozzájárulsz ahhoz, hogy válaszommal e-mailben megkeresselek, valamint elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatot. A megadott adataidat bizalmasan kezelem, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adom át.