Szolgáltatásaim

WEB

Weboldal vagy webáruház

Egy új üzleti célú profi weboldalra lenne szükséged? Esetleg a meglévő, elavult céges weboldalt szeretnéd lecserélni egy modern, költséghatékony, könnyen kezelhető online felületre?

 1. Vedd fel velem a kapcsolatot, és írd meg pontosan miben lehetek a segítségedre.
 2. Meg kell pontosan határoznod, hogy mik a céljaid, kiknek és miért készül a weboldal. Azt is át kell gondolnod, hogy hogyan járul hozzá majd a bevételed növeléséhez, mi lesz a szerepe az értékesítésben. Ezeket a célokat ismernem kell ahhoz, hogy ennek megfelelő weboldalt tudjak készíteni. Át kell gondolnod azt is, hogy mindezek megvalósításához mennyi pénz áll rendelkezésedre.
 3.  Össze kell gyűjtened a weboldalra feltöltendő szöveges, képi, video, stb. anyagokat.  A szöveges tartalmat a megbíznónak kell biztosítania, formázott és lektorált formában. A kép anyagokhoz választhatsz fotóst, vagy lehetőség van vásárolni fotógyűjteményekből.
 4. A weboldalkészítés megkezdése előtt le kell foglalni a domain nevet és a technikailag megfelelő tárhelyet.
 5.  Jöhet a grafikai tervezés a weboldal funkcióinak kialakítása, a tartalom feltöltés.
 6. Tesztelés, kódolás.
 7.  Átadás. A weboldal nem egy kész termék, folyamatosan karban kell tartani, frissíteni. Már működő weboldaladdal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel, fejlesztési ötletekkel, problémákkal a későbbiekben is fordulhatsz hozzám. Emellett lehetőséged van karbantartást kérni, ha a továbbiakban nem akarsz vele foglalkozni, de szeretnéd, hogy mindig naprakész legyen

 

DESIGN

Logo és arculat - Branding

A cég arculata nagyon fontos egy brand kiépítésénél. A jó arculat jegyeinek tükröznie kell a tevékenységet a megbízhatóságot, és a korrekt együttműködést. Az arculat legfontosabb eleme a logó. A logó színei, és formavilága határozza meg a további arculati elemek hangulatát is.

 1. Logótervezés, logókészítés:  Több féle variációt készítek, mind stílusban mind formavilágban, a megrendelő igényeihez igazodva, majd az általa kiválasztott koncepciót viszem tovább, és dolgozom ki a végleges designt.
 2. Arculattervezés: A logó megtervezése után elkészítem a többi arculati elemet is: névjegykártya, levélpapír vagy árajánlat fejléc, facebook reklámterv.
 3. Igény esetén: közösségi média felületek arculatát is vállalom.(Facebook, Instagramm profilkép és borító), vagy print reklámhirdetés tervezése.
 4.  Lehetőség van még, egyedi céges ajándékok megtervezésére, kivitelezésére, bögrék, pólók stb.

 

MARKETING

Marketing tanácsadás - Reklámkampányok

Egy jó keresőoptimalizált weboldal nemcsak  igényes felhasználói felület, hanem hatékony marketing eszköz is. Ahhoz, hogy ezt maximálisan ki tudd használni, szükséged lesz útmutatásra.

 1. Egy inspiráló beszélgetés során feltérképezzük együtt, a jelenlegi online marketing eszközöket amit használsz és megtaláljuk a fejlesztési lehetőségeket.
 2.  Ehhez szükség van, hogy megismerjem a vállalkozásodat, konkurenciáidat, célközönségedet.
 3. Igény esetén: közösségi média felületek arculatát is vállalom. (Facebook, Instagramm profilkép és borító), vagy print reklámhirdetés tervezése. Social media reklámkampányaidhoz is segítséget adok, mind a marketingben mind a vizuális megjelenésben.
 4.  Lehetőség van még, egyedi céges ajándékok megtervezésére, kivitelezésére, bögrék, pólók stb.

 

SEO

Keresőoptimalizálás

Elkészült a weboldal. Szép, hasznos, minden megvan rajta; minden, amit előzőleg kigondoltál, megálmodtál. Már csak egy probléma van: Túl kevés a látogató.

Számtalanszor találkoztam ezzel a szituációval. Az ügyfélnek van egy szép weboldala, küllemre elégedett is vele, úgy érzi tartalmilag is megfelelő, de van egy apró kis hiba a gépezetben: Rajta kívül senki nem látogatja az oldalt. Ismerős?

Sok esetben csak néhány apró módosítás választja el a weboldalt a jobb helyezésektől a keresőkben, amivel jelentős látogatottság növekedést érne el. A megoldás: keresőoptimalizálás.

Annak érdekében, hogy a weboldalad jó helyet szerezzen meg a találati oldalakon, a weboldalt a Google algoritmusaihoz kell “igazítani”. Ehhez pedig kell a kiváló tartalom, a technikailag helytálló oldal, a jó felhasználói élmény és a biztonságos weboldal. Ezek mindegyikét figyelembe kell venni a keresőoptimalizáláshoz. Az általam készített weboldalak mindegyikén elvégzem a SEO beállításokat.

Hívj fel! +36 30 9212 861